Koelapparatuur voor in de horeca

Koelkasten zijn in elk huishouden onmisbaar. Zo ook voor de horeca. We gebruiken koelapparatuur om etenswaren langer vers te houden en dranken en andere producten te koelen. Voor de horeca worden vaak andere soorten koelingen en vriezers gebruikt dan voor particulier gebruik. Vandaag meer over de verschillende soorten koelapparatuur voor horeca.

Display koeling

Een koeling met een glazen deur, ook wel display koelingen of display vrieskasten genoemd hebben het voordeel dat je gemakkelijk kunt zien welke producten nog op voorraad zijn en welke niet. Daarnaast dragen deze modellen bij aan de presentatie van bijvoorbeeld dranken en taarten en gebak, waardoor de display koelkasten multifunctioneel inzetbaar zijn.

Bepaal zelf hoe groot de koeling wordt

Er is een breed assortiment in verschillende soorten koelapparatuur voor de horeca. Zo zijn er koelkasten die direct aan de grond staan, en andere koelkasten hebben weer pootjes. Voor de grote horeca keukens zijn er dubbele koelkasten, en voor de kleinere keukens is een enkele koelkast weer makkelijker. Werk je vooral met versproducten? Dan kun je een koel- vriescombinatie nemen. In dat geval heb je een kleine vriesruimte. Als je de ruimte hebt, kun je er zelfs voor kiezen om koel- en vriescellen te laten plaatsen. Als je geen vaste indeling hebt voor een koelkast is het slim om een banketwagen aan te schaffen. Met deze koeling kun je de platen op verschillende hoogtes plaatsen.

Achter de bar

Heb je een horecazaak waar je onder andere cocktails en veel dranken verkoopt? Dan kom je er al snel achter dat je veel verschillende soorten koelapparatuur horeca nodig hebt. Voorbeelden hiervan zijn: een ijsblokjesmachine; ijscrusher om de lekkerste cocktails te maken; drankendispensers; barkoelingen; slagroommachine; biervatenkoelers en wijnkoelkasten. 

Verkoop je voornamelijk take-away? Dan mag een koeltoonbank zeker niet missen. Koeltoonbanken worden voornamelijk gebruikt in viszaken, snackbars en bij een slagerij.  

 

Koelapparatuur voor in de horeca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven